Biroul
BRH media

Nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă pe care o întîmpinați!

Acoperim o gamă largă de proiecte digitale creative, platforme și campanii pentru a crea experiențe

 

Echipa BRH Media este formată din specialiști cu foarte multă experiență care realizează lucruri de calitate și impact, demonstrând aceste fapte prin portofoliul și abilitățile lor în cadrul companiei. Ne adaptăm la cerințele și nevoile fiecărei persoane pentru a oferi exact ceea ce își dorește, iar punctualitatea reprezintă una din cele mai importante priorități ale firmei deoarece respectarea termenilor limită stabiliți definesc eficiența de care dăm dovadă, satisfacția clientului fiind pe prim plan.


Oferim un web design adaptabil (responsive) pentru a putea fi accesat de pe orice dispozitiv (rezolutie a dispozitivului), grafica realizata cu cele mai performante programe de specialitate, continut unic si de calitate ce creeaza un impact puternic asupra audientei site-ului tau, mentenanta de inceput (o luna) gratuita pentru a avea un start fluent, suport pe toata durata de implementare si dupa aceasta etapa pentru a te descurca independent de administrarea produselor sau a serviciilor oferite. Pe langa aceasta gama variata in domeniul web design-ului iti venim in ajutor si cu serviciul de promovare pe diferite platforme cum ar fi : Google (cel mai popular si utilizat motor de cautare), Youtube (cea mai in voga retea de mass-media), Facebook (principala retea de socializare in Romania) si Instagram (reteaua de socializare cu cel mai mare impact optic).


Pentru ca o firma are nevoie nu doar de o promovare online, ci si de una offline, venim in ajutor cu pachetul de servicii de design grafic publicitar si cel de tiparire. Prin intermediul acestor servicii te poti afirma mai ales pe plan local si poti acapara un segment de piata mult mai variat.


In ajutorul vizitatorilor, siteului aduce stiri cat mai detaliate în domeniul de web design, promovare online, optimizare SEO, graphic design prin intermediul Blog-ului. Blog-ul site-ului Prime Web Design este actualizat foarte des cu noi articole, unde aveti si optiunea de a va publica opinia si nelamuririle prin sectiunea de comentariu.


In oferta noastra o sa puteti observa ca exista si pachetul de produse ,,Certificate SSL”. Deoarece acest serviciu implica o implementare dificila a acestui produs, oferim implementarea gratuita a certificatului pe site-ul pe care il detineti atunci cand achizitionati acest produs.


Oferta noastra de gazduire este realizata prin colaborare cu cea mai puternica si rapida firma de gazduire din străinătate. De aceea puteți la rândul dumneavoastră sa confirmati prin intermediul programelor de analiza a timpului de raspuns a unui site ca acest serviciu ofera gazduirea cu cel mai rapid timp de raspuns pentru site de pe piata.


Firma incearca sa pastreze o legatura cat mai stransa cu persoanele ce achizitioneaza pachetele de servicii si produse prin intermediul metodelor de contact disponibile pe site. Cu siguranta aceasta legatura devine mai mult decat o relatie banala firma-client, dezvoltandu-se intr-una de prietenie, incercand sa ajutam mereu in atingerea scopurilor celor ce ne cer ajutorul.


Clienții noștri:

Mândri de a servit unele dintre cele mai cunoscute mărci:

 

 


 

 

 

Just some of the reasons
users choose us

Friendly Support
We will be with you every step of the way. It’s a promise!

Money Back Guarantee
If you don’t like our theme, we will refund all your money back.
Premium Quality
All Themes are made by Envato Elite Author – ClaPat

 

 

Whatever your needs, we’re looking forward
to hearing from you

 

Contact Us