Branding

Construim împreună identitatea companiei tale!

Brandul este cea mai importanta carte de vizita a afacerii tale. Identitatea de brand trebuie sa arate prin ce te diferentiezi de concurenta si implicit prin ce reusesti sa seduci publicul tinta.
La BRH PRO MEDIA, ne asiguram ca afacerea ta atinge pontentialul ei maxim, iar la final vei detine un brand puternic, intiparit adanc in mintea consumatorilor.
Pentru aceasta, iti punem la dispozitie cele mai avantajoase pachete, gandite special pentru tine si afacerea ta.

PROVOCAREA

Este important ca oriunde este posibil sa afisati elementele definitorii ale identitatii vizuale a brandului dumneavoastra, si anume Logo-ul si culorile principale.
Ne ocupam de intregul pachet din punct de vedere al comunicarii vizuale, pornind de la carti de vizita, agende, foi cu antet si finalizand cu plicuri pentru scrisori si documente.

Ce înseamnă branding și de ce este esențial pentru compania ta

 

 

O strategie de brand este un plan pentru dezvoltarea sistematică a mărcii în strânsă legătură cu strategia de afaceri. O strategie de brand vă ajută să înțelegeți cine sunteți, să acționați și să comunicați în modul în care vreți să fiți înțeleși de clienți.

Branding-ul este o practică de marketing în care o companie creează un nume de marcă, simbol sau logo care este ușor de identificat ca aparținând companiei. Acest lucru ajută la identificarea unui produs și la deosebirea acestuia de alte produse și servicii de același fel.

Nu înțelegi scopul, misiunea sau valorile companiei, deci iei decizii de marketing și de afaceri care nu reflectă ceea ce îți dorești.
Nu ai un plan de marketing documentat, dar speri că orice vei face va funcționa.
Echipa ta este confuză, ceea ce face dificil pentru angajați să se simtă implicați și interesați.
Este dificil să atragi oameni care îți împărtășesc valorile (clienți, angajați, parteneri de afaceri etc).
Pe scurt, fără o strategie de branding, pierzi foarte mult.

Strategia de branding a afacerii tale ar trebui să definească exact ceea ce faceți, să reprezinte o promisiune pe care o faceți către clienți. Chiar dacă include logo-ul, paleta de culori și sloganul, acestea sunt doar elemente creative care te ajută să transmiți mesajul brandului. Însă, nu uita că brandul trăiește în fiecare interacțiune de zi cu zi pe care o ai cu piața în care activezi.