Design
web

URL | HTTPS | WWW. | .RO | .COM | . ORG | .EU | @ |

Ce e așa grozav

La site-urile noastre?
 

Alegând pachetul nostru de creare website, site-ul dumneavoastră poate conține:

 

Oferim un web design adaptabil (responsive) pentru a putea fi accesat dupa orice dispozitiv (rezolutie a dispozitivului), grafica realizata cu cele mai performante programe de specialitate, continut unic si de calitate ce creeaza un impact puternic asupra audientei site-ului tau, mentenanta de inceput (o luna) gratuita pentru a avea un start fluent, suport pe toata durata de implementare si dupa aceasta etapa pentru a te descurca independent de administrarea produselor sau a serviciilor oferite. Pe langa aceasta gama variata in domeniul web design-ului iti venim in ajutor si cu serviciul de promovare pe diferite platforme cum ar fi : Google (cel mai popular si utilizat motor de cautare), Youtube (cea mai in voga retea de mass-media), Facebook (principala retea de socializare in Romania) si Instagram (reteaua de socializare cu cel mai mare impact optic).

 

 

 

In ajutorul vizitatorilor site-ului aducem stiri cat mai bine indetaliate in domeniul de web design, promovare online, optimizare SEO, graphic design prin intermediul Blog-ului. Blog-ul site-ului Prime Web Design este actualizat foarte des cu noi articole, unde aveti si optiunea de a va publica opinia si nelamuririle prin sectiunea de comentariu.

In oferta noastra o sa puteti observa ca exista si pachetul de produse ,,Certificate SSL”. Deoarece acest serviciu implica o implementare dificila a acestui produs, oferim implementarea gratuita a certificatului pe site-ul pe care il detineti atunci cand achizitionati acest produs.


Firma incearca sa pastreze o legatura cat mai stransa cu persoanele ce achizitioneaza pachetele de servicii si produse prin intermediul metodelor de contact disponibile pe site.Cu siguranta aceasta legatura devine mai mult decat o relatie banala firma-client, dezvoltandu-se intr-una de prietenie, incercand sa ajutam mereu in atingerea scopurilor celor ce ne cer ajutorul.

 

 

 

Ai nevoie de ajutor?

Fie că este vorba doar de o simplă întrebare, ai nevoie de o ofertă personalizată sau ești pregătit să începem noul tău proiect, noi îți stăm la dispoziție și suntem pregătiți să te ajutăm.

SIGURANTA & SECURITATE

Backup-uri sunt făcute lunar la fiecare site și sunt păstrate atât pe cloud cât și pe sursă externă. Lucrăm doar cu template-uri premium sau cod manual, pentru o securitate sporită. Servicii web design la cel mai înalt nivel!

Programează o Întâlnire

Dacă dorești să discutăm mai multe detalii despre proiectul tău sau dacă ești pur și simplu în zonă și vrei să servești o cafea, suntem nerăbdători să te cunoaștem! Dă-ne un telefon sau folosește acest formular și te vom suna noi pentru a stabili detaliile întâlnirii.