Design
web

URL | HTTPS | WWW. | .RO | .COM | . ORG | .EU | @ |

Oferta noastra de gazduire este realizata prin colaborare cu cea mai puternica si rapida firma de gazduire din strainate. De aceea puteti la randul dumneavoastra sa confirmati prin intermediul programelor de analiza a timpului de raspuns a unui site ca acest serviciu ofera gazduirea cu cel mai rapid timp de raspuns pentru site de pe piata.

Oferim un web design adaptabil (responsive) pentru a putea fi accesat dupa orice dispozitiv (rezolutie a dispozitivului), grafica realizata cu cele mai performante programe de specialitate, continut unic si de calitate ce creeaza un impact puternic asupra audientei site-ului tau, mentenanta de inceput (o luna) gratuita pentru a avea un start fluent, suport pe toata durata de implementare si dupa aceasta etapa pentru a te descurca independent de administrarea produselor sau a serviciilor oferite. Pe langa aceasta gama variata in domeniul web design-ului iti venim in ajutor si cu serviciul de promovare pe diferite platforme cum ar fi : Google (cel mai popular si utilizat motor de cautare), Youtube (cea mai in voga retea de mass-media), Facebook (principala retea de socializare in Romania) si Instagram (reteaua de socializare cu cel mai mare impact optic).

In ajutorul vizitatorilor site-ului aducem stiri cat mai bine indetaliate in domeniul de web design, promovare online, optimizare SEO, graphic design prin intermediul Blog-ului. Blog-ul site-ului Prime Web Design este actualizat foarte des cu noi articole, unde aveti si optiunea de a va publica opinia si nelamuririle prin sectiunea de comentariu.

In oferta noastra o sa puteti observa ca exista si pachetul de produse ,,Certificate SSL”. Deoarece acest serviciu implica o implementare dificila a acestui produs, oferim implementarea gratuita a certificatului pe site-ul pe care il detineti atunci cand achizitionati acest produs.


Firma incearca sa pastreze o legatura cat mai stransa cu persoanele ce achizitioneaza pachetele de servicii si produse prin intermediul metodelor de contact disponibile pe site.Cu siguranta aceasta legatura devine mai mult decat o relatie banala firma-client, dezvoltandu-se intr-una de prietenie, incercand sa ajutam mereu in atingerea scopurilor celor ce ne cer ajutorul.